Feelgood voor Maanmeiden

Home/Evenement, Samen op de maan/Feelgood voor Maanmeiden

Feelgood voor Maanmeiden

Vandaag verscheen op Period.nl een leuke recensie van het boekje Maanmeiden.

Vaak weet je als auteur wel dat een tijdschrift of online medium iets over je gaat publiceren…en meestal niet wat. Het is dus altijd weer zo spannend…net alsof het boekje voor het eerst verschijnt.

En ook nu is het weer een heerlijke recensie, dank je wel Paula van Period.nl. Ken je die website en bijbehorende facebookpagina eigenlijk al? Nu wel :-).

Wat ze over ons schreef?

Feelgood boekje voor maanmeiden
Menstruatie? De auteurs van Maanmeiden (Corrine Baard en Karin Persons) noemen het liever maantijd. Want de maancyclus duurt 29,5 dagen. Precies zoveel als de gemiddelde menstruatiecyclus. Zoals de maan vier fases heeft, zo kun je ook de menstruatiecyclus in vieren delen. Blinken, Bloeien (eisprong), Zinken en Maantijd (menstruatie) noemen de auteurs deze. De namen verwijzen naar hoe vrouwen zich dan vaak voelen.

Hier staat de rest >>

En wil je het feelgood ook echt komen voelen met ons?! Op 30 mei zijn jullie van harte welkom moeder&dochter bij Maantijd-Theetijd-Vrouwentijd.

En is je meisje al een grote Meis en zou je graag alsnog ”dit” met haar willen vieren. Welkom moeder&dochter op 29 mei bij Van Vrouw tot Vrouw.

Leave A Comment