Nog niet zo heel lang geleden gebeurde het: je dochter kreeg haar eerste menstruatie, haar eerste maantijd. Een belangrijk moment in haar leven, maar ook zeker een mijlpaal in jouw leven als moeder. Misschien was je blij of ontroerd, misschien vond je het nogal een ‘ding’ omdat ze nog zo jong lijkt, misschien kwamen eigen herinneringen naar boven en misschien maakte je je ongerust. Misschien gebeurde dat wel allemaal tegelijkertijd!

maantijd-theetijdHeb je er een hele speciale dag voor haar van gemaakt, met bloemen of taart of een cadeautje? Of is het voorbij gegaan zonder er al te veel ‘poespas’ van te maken? Zoveel vrouwen, zoveel verhalen. En dat is precies waar wij onze High Tea Maanmiddag mee beginnen. In een warme, veilige en vrouwelijke bedding, delen we als moeders en dochters – als jonge en oudere vrouwen – de verhalen van onze eerste menstruatie.

Er zal informatie worden gegeven over de vier maanfasen en hoe onze vrouwelijke cyclus daarmee synchroon loopt. Hoe kun je daar als vrouw mee leren werken, zodat je zowel lichamelijk als psychisch optimaal mee kunt stromen in je eigen natuurlijke ritme. Hiermee gaan we ook iets creatiefs doen.

Natuurlijk is er ook een moment waarop de jonge meiden in een kleine ceremonie feestelijk welkom worden geheten in de kring van vrouwen.

De hele middag heeft een feestelijk tintje, dus er zullen veel lekkere kleine snoeperijtjes zijn, zoals chocolade in allerlei vormen, cupcakes zowel zoet als hartig, sandwiches, dadels en noten en natuurlijke heerlijke thee in verschillende smaken.

Deze middag is speciaal voor moeders (of oma’s, tantes of andere volwassen vrouwen) met dochters in de leeftijd tot en met 16 jaar.

Deze middag wordt georganiseerd in Zoelen (vlakbij Tiel) op zondag 3 april van 14.00 tot 17.00 uur en nog een keer dit voorjaar op zondag 26 juni van 14.00 tot 17.00 uur.  De kosten zijn € 25,00 per volwassene en € 15,00 per meisje. (€ 40,00 samen)
Neem je meer dan 1 meisje mee, neem dan even per mail (info @ maantijd.nl )contact met ons op; het ideal betaalsysteem heeft moeite met rekenen met verschillende prijzen voor moeders en dochters :-).

Je kunt je hier aanmelden >>